Malerfirma i Ballerup, Hørsholm, Kastrup & København

Nybo-Kessler Malerfirma A/S er en velkonsolideret virksomhed. Vi har ekspertise inden for en bred vifte af opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

​Derfor kan vi som maler i København både være behjælpelige med den lille stue, den store erhvervsbygning, skolen eller børnehaven. Kort sagt klarer vi det hele, og derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, uanset hvilket projekt det handler om.​

​​

Professionelt malerfirma i København

​1. juli 2014 fusionerede Nybo Malerfirma med Malerfirmaet Benny Kessler, hvorfor vi i dag samlet kan tilbyde mere end 40 års erfaring inden for malerfaget.

​Virksomhedsledelsen er derfor nu også delt mellem Claus Nybo Forsing og John Hansen. Igennem mange år i branchen har de begge opbygget et godt samarbejde med flere forskellige håndværksmestre. Det betyder, at vi hos Nybo-Kessler Malerfirma A/S er i stand til at levere totalentrepriser sammen med vores samarbejdspartnere inden for blandt andet VVS-, el- og tømrerfaget.

Alle vores ansatte arbejder ud fra mottoet ”kvalitet til tiden til fast pris”, og det er din garanti for en løsning i topklasse. Din tilfredshed er det vigtigste for os, hvad enten det er en lille eller en stor maleropgave.

Vi ved godt, at det er en tillidssag at lukke fremmede håndværkere ind i sit hjem, og derfor er det vigtigt, du føler dig i trygge hænder fra start til slut. Derfor gør Nybo.Kessler Malerfirma A/S meget ud af en god og personlig dialog hele vejen igennem.

Effektivt malerarbejde til tiden

​Vores malerfirma er beliggende i nye lokaler i Ballerup og servicerer kunder over hele Sjælland. Vi arbejder effektivt og forsøger altid at gøre plads til hasteopgaver.

Ønsker du at høre mere om malerarbejde i Ballerup, Hørsholm, Kastrup og i København? Så kontakt dit lokale malerfirma på telefon  44 82 28 90.

Vil du ringes op?

Vi står altid klar på at give dig det bedste tilbud. 

Udfyld formularen, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op med det bedste tilbud til dit projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

.... Et kvalitetsbevidst malerfirma med et højt serviceniveau, der leverer kvalitets malerarbejde til den rette pris ....

Nybo-Kessler Malerfirma er vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook

Ballerup

Metalbuen 20 B

2750 Ballerup

Telefon: 44 82 28 90 eller 32 55 78 33

E-mail: info@nybo-kessler.dk

Hørsholm lokalafdeling

Ørbækgårds Allé 507 2. tv.
2970 Hørsholm
Telefon: 28 79 28 90

E-mail: cnf@nybo-kessler.dk

Kastrup lokalafdeling
Lyngborgvej 27
2770 Kastrup
Mobil: 40 35 19 20
Email: jh@nybo-kessler.dk

​CVR: 26578701